Vårluft blev vinterland

F  R E D A G

Nästan lite skrattretande, igår pratade jag om vårkänslor och att våren är på väg. Sen vaknar jag upp till ett vinterland WTF?! Vad hände liksom? Men måste säga att det är otroligt vackert ute, klarblå himmel, sol, och gnistrande snö. Men jag ser hellre att våren hade varit på ingång.

Hur ska ni spendera er Fredag idag? Själv så har jag inte bestämt något. Lilleman är i Danmark hela dagen och kommer hem sent ikväll så det är bara jag,M och twinsen hemma. Hade inte barnen varit så förkylda så hade jag gått ut och gått en runda med dom. Så det får bli en singel runda i stället. Sen har vi inte något annan inbokat (sjukstuga) så det blir lugnt. Saknar att äta ”god” mat och gott vin till! Ska nog sätta mig ner och se om jag kan få ihop en trevlig 2,3 rätters till ikväll 🙂 Det sura är att igår så försvann delvis lukt och smak. Och det e så sjukt tråkigt 🙁 Men men får äta med ögonen och använda sinnet och njuta.

Bestämde igår att det får bli tre stop på vägen ner till Spanien, då denna gång så har vi två små att ta hänsyn till. Två av tre hotell är bokade. Ska bara hitta tredje stället som vi ska ta ett stopp på.

Belfort i Frankrike blir kanske stop 1 (osäker på den, blir nog ett ställe tidigare), Montpellier i Frankrike blir stop 2 med övernattning och Salou i Spanien blir stop 3 med övernattning som det ser ut nu.

Montpellier – Frankrike
Salou – Spanien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top