En slutar 9:an och en tar student.

Intensiva dagar i maj och juni men nu kan man andas ut och jag känner mig hel och lycklig men framförallt tacksam.

Nu är vi är några dagar in i Juni och såväl en student som en skolavslutning är avklarade. En dag som vi alla har gått och planerat och en dag som dottern har längtat så efter. Sonen avslutade dessutom grundskolan och ett gymnasium väntar nu runt hörnet.

Det är något magiskt just med skolavslutningar men något ännu mäktigare med just studenten.

Vi hade studentfesten här hemma, så mat skulle lagas, tält skulle resas och det skulle pimpas studentfint. Jag valde att göra maten själv, så jag vigde tisdagen att stå och kocka givetvis kallskuret så man slapp stå med att värma mat i omgångar till gästerna som kom och gick. Det blev bla, fransk potatissallad, couscous med chorizo, kycklingben focaccia pastasallad med strimlad salami, olika såser, ostbricka, helgrillad laxsida, köttbullar, enkel pasta, baugetter, gazpacho,bruschetta, potatissallad och ja lite till 😉

Liam hade sin skolavslutning samma dag som Saga tog sin student. Lite märkligt dock att de väljer samma dag, men men. En stressig dag för att kunna hinna med allt, men vi HANN. Liam hade en super fin skolavslutning så en tår eller två fälldes när vi sa hejdå till alla efter nio långa år.

Att se sin dotter springa ut från sin skola gav rysningar. En stolhet som mamma som ingen kan ta ifrån en. Vi hade en magisk eftermiddag/kväll här hemma med alla som kom. Det åts, drack, dansades, poolbadades och avslutades med spa. Jag är så tacksam över att jag och mina systrar och våra barn som är kusiner funkar så bra tillsammans och de hade så roligt ihop.

Här kommer en bildbomb från kvällen…

En present på studentmorgonen till S

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top