Äntligen!

Nu är det ordning på torpet igen.. Sportlovet är över, barnen är tillbaka till skolan. M är tillbaka på jobb, efter en vecka hemma, så nu börjar han oxå tillfriskna. Tjejerna har fått tillbaka sin energi igen – fortfarande snoriga men blir bättre och bättre. Det är ju nästan värt att fira och nu hoppas jag att alla sjukdomar håller sig borta framöver.

Jag och syrran, med männen,  har infört en ny tradition hos oss och den heter Damernas eller Herrarnas. Och i Lördags så var det Damernas Dag. Det betyder då att i Lördags så var det männen som skulle uppvakta oss, och det är dom som bestämmer och avgör vad som ska göras. Det kan innebära en hel dag, halv dag, aktivitet, pyjamas dag. Ja listan är lång och man sätter ribban själv.

Vi fick i uppgift att vara påklädda och fixade och sen så blev vi nerkörda till stan, där vi fick njuta av en brunch. Så jag ochÅse fick lite egentid. Några timmar senare så blev vi hämtade igen och väl hemma hos Åse stod där uppdukad med skumpa och tillbehör. Det var egentligen tänkt att vi skulle slappna av i lugn och ro soffan och se film, men vi hade så mycket att prata om så det blev inget slappande framför TVn.

1830 skulle vi vara hemma hos oss. Där hemma hade våra män dukat upp fint, stått och gjort en 3-rätters och bjöd in oss på middag. Till det ett vinpaket. Maten var jätte god och drycken till amazing. Vi hade en skön kväll och alla blev nöjda 🙂

Om 6 veckor är det Herrarnas dag, så jag och syrran ska planera dagen, tjo ska bli kul 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top