Dags för lite ”modellande”

Hej raringar. Fredag veckan går mot sitt slut. Bara några få dagar kvar av april sen går vi in i majmånad, min favoritmånad. Jag fyller år och dottern fyller år och bonussonen fyller år. Plus det är månaden innan sommaren kommer på plats. Vilken är din favoritmånad?

Förra året fick töserna frågan att gå modell för Lindex och tjejerna ÄLSKADE DET. Även ni år fick de fråga och de var inte sena att nappa på det. Helsingborg City hade kvällsöppet och många butiker visade upp sina kollektioner på röda mattan, vädret levererade och det var riktigt fint ordnat. Efter tog vi en spontan middag på Ved by Maria. Det var Sis med svåger och dottern Alice och jag, M och töserna. Det blev en smarrig pizza med rödbeta,valnötter,ruccola, honung och ost mmmmmums!

Idag har dwt varit mest högläge med foten, ja okey jag spacklade,målade och jobbade lite med. MEN högläge – har djävulusisk ont i min fd opererade fot! Ska träffa läkaren efter sommaren, blir nog dessvärre operation igen 🙁 Jaja nog om det. Jag hoppas ni har en fin fredag.

Kram,kram

Hejaklacken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top