Tappade allt hår..

Sovit som en prinsessa och gick upp till toaletten och tittade mig i spegeln och ser en kal fläck sidan om huvudet , trodde det var ljuset som reflekterades konstigt. Tittade närmre och ser en ännu större fläck. Kände hur jag började kallsvettas och få panik, drog mina fingrar och håret följde med. Går in till M och väcker honom, han tyckte inte det såg konstigt ut. Och han frågade snällt – när är du klar? Sprang till toaletten igen och såg att håret var borta på halva huvudet……

Vaknade kallsvettig och sprang direkt till toaletten och kände på håret, andas ut det var en dröm! Men såg samtidigt en fruktansvärd syn – SOMNA aldrig med blött hår! Svinto och såg ut som e blandning av Einstein och en galen tonårsbrud på 80-talet. Men jag hade kvar mitt hår. Nu är det pannband och tottar som håller håret på plats.

FREDAG – I love it! Solen skiner, snö på marken och en skön PW runda väntar. Veckans vägning idag och minis 1,2 kilo. Betyder att jag har gått ner 7,2 kilo sen 2 Januari. Så roooligt 🙂 Fick på mig ett på byxor som absolut inte gick på i somras, de passar nu. Jag få väll passa på att använda mina skinnbyxor som jag köpte för ngn vecka sen innan de blir för stora.

Testar brun utan sol denna veckan, och i helgen som var så testade jag äntligen ett brun utan sol skum som ska ge färg direkt efter 1 timme. Efter 2 timmar blir du brunare och 3 timmar ännu brunare.

COCOA BROWN 1 HOUR TAN DARK – Att smörja sig med en handske är inte alltid det lättaste speciellt inte i ansiktet. men resten av kroppen gick bra. Skummet torkar in snabbt och du ser ju även vart du missar för du blir mörk på huden. Jag tyckte att du blev fläckig i ansiktet av den men annars ger den en snygg färg. Jag testade på M och på mig. M blev jätte bra i ansiktet och han tvättade av det efter 1,5 timmer. Och blev snygg ”solbränna” Nästa gång ska jag ge den chansen igen (får be M smörja in mig, kanske lite lättare) men då ska jag sitta i 3 timmar

ST TROPEZ GRADUAL MEDIUM/DARK – Fick den för 3 dagar sen. Är en vit kräm som fungerar som face och bodylotion. Skeptisk först. men tycker den ger resultat. Smörjde mig i går morse och igår kväll. Och är lite lätt brun. Ska testa varje dag nu och ska se hur det blir

En av mina favoriter är LOREAL PARIS SUBLIME BRONZE SELF-TANNING DRY MIST FOR FACE och deras kräm. Haft i många år, och ger verkligen ett snyggt resultat.

Scrubba huden innan du gör en brun utan sol behandling.

Före
Efter

Efter 2 smörjningar (syns bättre i verkligheten)

Fick avbryta inlägget och åka in på akuten med Eden… Jag satt i i lugnets vrå och bloggade och barnen kollade på en barnfilm. Tjejerna reste sig upp och började dansar som de brukar göra, och helt plötsligt snubblar Eden  och skriker hysterisk och springer till mig. Stackars liten trillade mot bordet och slagit sitt öra. Ett djupt sår precis under brosket, såg nästan ut som att det hade gått rakt igenom.  Snabbt blöta ner en handduk med isbit och hålla såret ifrån baskelusker och låta svullnaden gå ner och att det skulle sluta blöda.. Väl inne på akuten etter alvedon och ha flirtat hej vilt med personal och patienter så var det vår tur. Helt otroligt örat hade redan börjat att läka ihop. MEN de ville öppna och se hur djupt det var.. Kontentan blev att det var djupt, det kommer bli ett lite är och hon blev limmad. Inte ett knyst sa hon och var så extremt duktig, min lilla otursfågel❤

Vilken förmiddag….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top