Precis så som det ska vara

Söndag kväll och det är dags att lägga ännu en helg till handlingarna. Yngsta sonen hade spelfritt, från fotbollen, så jag hade planerat in en riktig myslördag utan en massa måste. Tjejerna vaknade självklart i ottan men det blev ändå en skön förmiddag innan jag skickade ut mannen, och barnen, till Mörarp för lite ”häng”. Själv fick jag Louise på besök och vi hade laddat för en eftermiddag med ost, skumpa och spabad. Gissa om det var välbehövligt med lite barnfritt och lite vuxensnack utan att behöva titta på klockan. Vid 18-snåret anslöt så resten av familjerna för middag och lite mellomys. Vilken härlig lördag!

På tal om mello så känns årets upplaga inte alls lika kul som de senaste åren. Varken musiken, artisterna eller upplägget känns särskilt fräscht längre (förutom Fab Freddy som jag inte kan låta bli att tycka om) och, till nästa år, får de allt se över upplägget om de skall lyckas behålla den charm som byggts upp genom åren.

I dag har det mest småpysslats lite. Bor man i hus så finns det, tyvärr, alltid saker som behövs fixas så idag fick grovköket sig en upputsning. Inget större ingrepp utan mer en rejäl utrensning. Herrgud vad man samlar på sig på några få månader! Vid lunch dök en av lillemans kompisar upp och senare på eftermiddagen så dök en av bonussönerna upp så efter en grillkväll (jag och M åt Libapizza) har alla övernattningsgäster installerats och jag har, äntligen, krupit ner i sängen och fått tid att blogga.

Sportlovet står för dörren här nere i Skåne. M jobbar dock som vanligt (han har lovat att ta lite ledigt mot slutet av veckan) men något skall vi väl ändå hitta på med barnaskaran. Funderar på en tripp till Leos Lekland eller en runda till Helsingör. Dock beror det väl lite på hur vädret blir de kommande dagarna. Vad har ni själv för planer på sportlovet?

Nä, nu skall här planeras för veckans middagar. Ska nog se till så att här dyker upp, ett eller annat, spännande recept de kommande dagarna.

Over and out från Skåne.

Louise stod för Varmrätten som blev Thai, mmm så gott!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top