Synd att det går så snabbt

Vågorna skvalpar, solen hettar och loungemusiken ljuder från strandbaren. Tar in varje sekund varje minut, kroppen tankar energi för höst och vinter.

Kan inte förstår hur snabbt tiden har gått här nere?! Nu har vi bara en vecka kvar sen är det hemfärd till Helsingborg. Det väntar massor med saker hemma visserligen, jag och M drar bl.a. iväg direkt när vi kommer hem några dagar själva och ska fira vår bröllopsdag, sen så är det andra roliga saker inplanerat. Men… hade gärna stannat här några veckor till, men men får blir längre sommaren 2019. Detta är det bästa som jag har gjort, charter i all ära men detta slår allt. Både prismässigt och kvalitén på en semester.

Jag kommer knappt ihåg vilken dag det är och klockan? Den smyckar bara min arm..

Förra veckan åkte vi in till Torrevieja stad och strosade längs havet. Vi hittade en restaurang som såg trevlig ut och som det var kö till, men vi kom in snabbt och hade havet precis bakom oss. El Muelle, ska ni äta så gå dit.

Jag och M hade dejt i lördags, twinsen somnade 1830 (första gången på denna resan) de stora önskade sig mcd, de fick sin mat och jag och M drog iväg. Vi skulle gå till La Bahia som ligger längs ut på udden, en fiskresturang. Men snopet nog var den stängd ”staff free” Jaha, men fick bli till mitt favvo ställe Numbar5 och åt så gott! Oxå ett måste om ni ska hit.

Denna vecka så tänkte vi ta vattenfallet vid Algar, ev båtresa till en gammal piratö, nya stränder, fotboll i morgon – ETT MÅSTE!

Nä nu jag luta mig tillbaka i solstolen och njuta. Kram på er.

Shopping – Samma smak jag och dottern 😉

M var glad över sina viner, muscat och husets röda, tappade direkt från faten av en lokal vingård

2 Comments

 1. Alexandra
  2018-07-02

  Åh vad härligt ni har det!! Vi åker nästa måndag till Turkiet ???☀️ Fantastiska bilder på er alla ?
  Är det Wannahave du har med dig? Älskar den ??
  Ha en fortsatt härlig semester ⭐️

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-07-02

   Så roligt! Det gör ni rätt i? Jajjemen den följde med såklart? Ha en fin semester. Kramar

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top