Ställa om sig

Sakta men säkert har jag ställt in mig på att vi åker hem på måndag kväll. Men det är bara fredag idag.

Barnen ville gå ut och äta själva igår och erbjöd sig att ha de små när vi gick ut, det tackar man inte nej till. Så vi nattade twinsen och väntade hem de stora. Väl ute så hamnade vi på restaurangen Mamma Mia, ett tips till er alla. Vi försökte äta där förra året innan vi skulle åka hem men det var fullbokat. Men igår lyckades vi få bord, det var riktigt gott. Jag tog en pasta med kyckling, svamp och vitt vin, M tog pasta med grädde, broccoli och svamp. Innan ses så tog vi varsin förrätt som vi delade på. Godaste vitlöksbrödet jag har ätit på länge samt friterad mozzarella nomnom.

I morse drog vi till Torrevieja marknaden, den största av dom. Köpte mer filtar/lakan, vino, blev lite mat till stranden och frukt. Jag kan strosa där i timmar. Nu ligger vi på stranden medans de stora ville vara hemma och pendla mellan hus och pool. Ikväll drar vi nog in till La Zenia Boulevard o inhandlar det sista.

I veckan så drog vi iväg på utflykt till La Manga som ligger ca 5 mil från Cabo Roig. Det är en liten landtunga som skiljer en saltvattenslagun från medelhavet. Då stället främst består av sommarboende så är det mycket tomma hus längs vägen. Tydligen blir det mer fart när turistsäsongen drar igång, om några veckor, men i dagsläget var det inte så mycket att se. Så har ni kort om tid här nere så är denna utflykten knappast något ni behöver prioritera.

Nä nu kallar maken, ha en fin fin Fredag och en skön helg. Kramar från värmen..

Blommor doftar gott utanför vårt hus

Tapas ikväll, detta kallar jag FIKON!

Lördag firar vi Sveriges vinst..igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top