Skrikfest och nässelutslag

Ett stort gäsp… Inatt har fröknarna Eden och Adele haft skrikfest, iallafall Eden. Hon hade världens magknip. Stackars lilla gumman, vet inte vad det kan vara kan ju vara vad som, jag började med NAN 4 igår eller kan det vara för att hon inte har gjort nr 2 igår eller så var det vanlig magknip. Men oj vad hon var ledsen och utmattad. Sen vaknade Adele och var ledsen oxå. Så inatt tog vi varsitt barn på olika håll och tillslut somnade vi alla fyra.

Liam är oxå mycket bättre, utslagen börja snabbat försvinna. Han blev dålig i Söndags och fick världens magknip och var inte helt kry i magen. I förgår så började det komma massa utslag på bröstet och ryggen, funderade först på om det var något han inte tålde, som nytt tvättmedel eller något han har ätit. Men igår då jäkla började det öka på och det blev större och större och hade nästan över hela kroppen. Han hade så ont, speciellt fotdynan och handleden där det hade svullnat upp ordentligt. Det blev iallafall akuten och 13 tabletter senare så fick vi komma hem.

Nässelutslag, en allergisk reaktion på vaccinet som han fick i skolan i Fredags eller magsjukan i Söndags. Men idag så mår han mycket bättre, han kom ner i morse och var överlycklig att det var på väg bort – skönt!

Idag så ska jag till min frisör och se vad vi kan göra med håret. Blir det kort? Blir det bara klippning av topparna? Blir det en ny färg? Resultat får ni se senare under dagen 🙂

Ha en skön dag på er.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top