Lämnar skiten bakom oss och välkomnar Maj

Dränerad är nog det rätta ordet jag känner mig just nu. Jag har haft en tuff vecka med sonen och ännu är det inte över, men det är mycket bättre! Jag väntar på två provresultat som antagligen kommer vara klara i veckan. Men läkaren vet inte varför han blev så här sjuk. 

Första turen till akuten så sa läkaren att det var nässelutslag. Tabletter till det och sen hemåt. 

Nästa tur trodde läkarna att det var femtesjukan och när vi åkte in tredje gången akut då blev vi inlagda för då var han så dålig. Det gör så ont i en när man ser sina barn i ett sånt dåligt skick.  Jag kunde andas ut lite när vi blev inlagda för då visste jag att att de kollade honom regelbundet. Vi fick komma på permis och första natten hemma fick han tillbaka sin magsmärta och skrek och vred sig länge. Efter samtal med läkaren så avvaktade vi och gav honom alvedon. Det lugnade ner sig och han somnade till slut.

Vi hade ett återbesök i Söndags och då fick vi reda på att han inte hade femtesjukan och att de inte visste riktigt varför kroppen har reagerat som den gjorde. Kan vara från magsjukan förra veckan trodde dom.

Och det känns lite jobbigt att man inte vet vad det är.  Han ska få vila några dagar till och vi väntar på återkoppling från läkaren i veckan. Men jag hoppas att jag aldrig får se honom så här igen.!

Det har varit FÖR MYCKET av sjukdomar och skit nu. Känns som att det är något varje vecka. Och ovanpå det dålig sömn, och skit väder. Kroppen har inte fått det som den egentligen behöver.

Men nu välkomnar jag Maj månad med öppna armar. Maj kunde inte ha en bättre början – soligt, och bjudit på en fantastisk dag. Och tanken att om 42 dagar befinner jag mig i varmare breddgrader gör inte saken sämre 😉

Mitt i all eleände så hade jag dejt med min frisör. Och jag hade bestämt mig att göra en stor förändring, så vi klippte av mitt håret. Och tog bort det varma blonda och gjorde håret kallare och lite gråttsilvrigt. Ska dock dit igen för lägga i lite mer kallt och grått då det gråa mattades av efter en dusch men det visste jag att det eventuellt kunde hända. Men jag älskar det korta! Att jag inte har gjort detta innan? Så nu kör jag på detta så länge jag känner mig bekväm och snygg i det. Långt och annan färg blir det kanske i framtiden. Ni vet ju hur jag funkar 😉 

Nu ska jag packa upp mina nya bikinis och strandklänningar och lite annat smått och gått (kommer i bloggen en annan dag).

Önskar er en fin kväll.

     

2 Comments

 1. Maria
  2017-05-02

  Hej! Tack för en bra blogg! Jag undrar var du har köpt din fina sjal som du har tillsammans med den rosa kappan?
  Ha en fin dag!

  Svara
  1. Linsalusen
   2017-05-02

   Hej. Tack så jätte mycket 🙂 Kul att du hittade hit. Sjalen kommer från H&M. Välkommen tillbaka och ha en fin dag 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top