Damernas & Herrarnas

Vaknade och har såå ont i vänstra delen av ryggen och min höft. Måste vara en kombination av min onda rygg och att jag blev nedskjuten i förgår.

I lördags var det äntligen åter dags för vårt ”Herrarna & Damerna” tema. För några veckor sedan drog ju killarna igång det hela med brunch på stan och tre rätters middag på kvällen (ni kan läsa om den här) och nu var det min och syrrans tur att agera värdar.

Gissa om vi har haft kul när vi planerat och det var två frågande herrar som slog sig ner till champagnefrukost i lördags morse. Resan fortsatte till Oxhallen där vi spenderade några timmar och avverkade såväl lunch som lite drycker. Älskar tex deras ölbricka med olika smaker från Helsingborgs Bryggeri. Till den tog jag en Lammburgare och M gick på en lokal variant av Pulled Pork.

När vi var mätte och glada så fortsatte dagen med Paintball. Vi spelade tjejer mot killar och det var längesedan jag haft så himla roligt och skrattat så mycket. Verkligen något att rekommendera trots att det känns i kroppen så här några dagar efter. Vilken adrenalin man hade i början.

Dagen avrundades med spabad och biljard för killarna medan jag och sis förberedde en trerätters middag som blev superlyckad. 

Vad vi förstod på killarna så var de redan i full gång med planeringen inför nästa temadag och det vore konstigt om man inte längtar lite redan nu.

Förrätt – Spicy garlic ramen
Vin – Torres San Valentín

Huvudrätt –  Lammracks med sötpotatiskaka och chevrekräm. 
Vin – Torres Gran Sangre de Toro

Efterrätt – Chokladfondant och karamellglass med havssalt och mandelkrokant
Dessertvin –  Torres, Floralis Moscatel Oro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top