Semester

Nu tycker jag att vi lämnar in en protest för detta jäkla väder! Så oerhört trött på kylan, kalla vindarna och det gråa.

Sitter och tittar på lite bilder från förra året i Spanien, gud man vill ju samma klimat nu. Ja man vill ju gärna vara där nu. Vi har ju prellbokat huset och har datumen spikade, är bara lite troll runtomkring som ska lösas. Så håll era tummar och tår att det blir en resa. Jag vill ju så gärna dela med mig till er av vårt upplägg, våra stopp,  ja hela alltet faktiskt. Och jag hoppas ni är sugna på att följa med på vår semestertripp:)

Kom på sent igår att shit! Jag börjar jobba nästa vecka – vad hände liksom?! Har det redan snart gått 2 år??? Gör ont i själen faktiskt, men glädjer mig över att det inte är heltid så de små, och de stora, får fortsatt en mamma hemma under några dagar i veckan. Men kan inte fatta hur snabbt tiden går. Man har levt i sin mammabubbla och helt plötsligt så tar den liksom slut? Och mina små bebisar blir 2 år nu i Mars! 2 år!!! Så tacksam att fått vara hemma med dom och se dom utvecklas och älskar att bara vara mamma till de små busfröna ja jag älskar vara mamma till alla min barn. De stora kidsen som knappt vill hänga med sin mamma längre så det gäller att passa på med dom små, för snart kommer tiden då mamma inte behövs lika mycket längre och vill inte mysa med mig.

Nu har vi kommer till den heliga stunden på dagen – de små sover. Tyst i huset, en god omelett i magen, lugn och skön musik från högtalaren och egentid. Så fötterna på pallen, borrat ner rumpan i fåtöljen, lutar mig tillbaka och bara är…

(skön spellista)

Söta nya skal från Ideal of Sweden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top