Teriyaki lax med primörer

4 personer 2sp p/p

  • 4 st laxfiléer
  • msk ICA Asia Teriyakisauce
  • 4 st salladslök
  • 1 röd paprika
  • 2 st morötter
  • 2 st pak choi

Sätt ugnen på 150 grader
Del Pak choi i fyra dela (på mitten) Lägg dom på ett ugnspapper som är tillräckligt stort så du kan ”slå in” laxpaketen. Strimla morötterna och paprika och lägger över varde pak choi. Lägg sedan laxfilen. Strimla salladslöken och strö på laxen (spara lite och släng på när laxen när den är klar) häll sedan över teriyakisåsen. In i ugnen på 150 grader i ca 15-20 minuter. Vi hade inget till denna gången. Men nästa gång så blir det min mos med sötpotatis med apelsinsaft och ingefära 🙂

Färdigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top