Rise and Shine

Satte klockan på 630, den ringde men jag skulle bara vila ögonen 2 sekunder, klockan ringde igen 645 jag skulle bara vila igen. 750 då tvinga jag upp ögonen och hörde tre snarkande själar bredvid mig. La täcket om dom och smög ner från trappan…

När jag är på semester så får jag lite mindre panik att sova bort ”semestern” det har blivit halv nio, nio om morgnarna när vi har gått upp och jag kan tycka det är liiiite väl. Lite roligt egentligen för ju det är ju det man vill ha hemma på helgerna. Tjejerna vaknar ju ganska tidigt hemma, men här? Nädå här ska vi sova läääänge 😉

Iallafall jag gick upp och kokade mig en kopp kaffe och sitter nu på framsidan av vårt hus, utsikt över alla andra hus och den lilla trafiken, Solen är uppe och det är redan 25 grader varmt. Ganska skönt faktiskt att kunna sitta här själv och njuta av kaffet i lugn och ro och insupa mig av allt som händer runt omkring.

Ni vet när ni känner att ni hittat rätt? Det gör jag här, älskar vårt lilla hus,värmen, gångavstånd till strand och affärer,naturen,de sköna varma kvällarna, lulla omkring och bara få vara. Sen finns det ju självklart en vardag här med. Men drömmen är en dag att få ha ett hus här nere som man kan åka ner till precis när man vill.

Zoo var på schemat idag, dock ingen stor efterfrågan på de stora. Jag tror de trivs ganska bra att få göra vad de känner för. De små är väl de man känner för att man vill göra ngt för så klart de stora med men ni vet vad jag menar. Vi får se vad som händer (bara det är skönt – finns inga måsten)

I eftermiddag/kväll åker vi in till Torrevieja och ska strosa runt och ska äta på ngn av restaurangerna som ligger längs havet, där är så himla vackert speciellt om kvällen.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och jag funderar om jag ska gå upp till vår marknad som öppnar nu klockan nio och köpa hem lite frukt och nybakad bröd..

Önskar er en fin Torsdag, kram på.

2 Comments

 1. Gunilla (Gunsan)
  2018-06-28

  Låter och ser ut som ni har det toppenhärligt?
  Här är det jobb i 6 dagar till sen blir det semester 4 veckor. Vi har inte bestämt om vi åker utomlands. Beror lite på hur vädret blir här hemma. Vi åker annars gärna på vintern. Jag och dottern som är 15 åker till Göteborg med hennes kompis och kompisens mamma för att se Ed Sheeran. Stannar där i 2 nätter så det blir mysigt med en tjejtripp?
  Jag och min sambo åker dessutom till Ystad Saltsjöbad med en övernattning. Egentid är ju inte heller fel?..
  Ha det fortsatt härligt☀️??

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-07-09

   Så mysigt då har ni lite inplanerat. Önskar er en fortsatt trevlig sommar☀️

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top