Bara Vara

Befinner mig just nu vid poolen och passar på att skriva när de små är fortfarande kvar i huset med M.

Vi körde en mini roadtrip till Benidorm förbi Villajoysa. Vi körde längs kusten då tar det lite längre tid, barnen var rastlösa och inte sugna på bilfärd så vi tog motorvägen hem på knappt 1 timme. Men men vi var där iallafall 😉

Att lära sig att inte stressa, ha full kontroll eller planera är så himla skönt att kunna få släppa. Det är något jag måste jobba på och inget som går över på en dag.

Igår åkte vi till en av mina favoritstränder – Campoamor. Stor strand, sköna vågor. Negativa är att det är lite stenigt men annars en riktigt skön strand. Jag smörjde mig som vanligt med 30 och tänkte även att jag har inte bränt mig något på denna resan. Tack för det, ansiktet fick stryk igår. Idag blir det 50 och keps. Sen får det bli poolhäng för Sverige spelar ju idag?? Nu hoppas vi på att vi vinner så Granen och gänget kommer vidare!

I morgon funderar vi på att dra till Zoo. Jag är väldigt anti zoo, tivoli med djur osv i normala fall. Jag har läst på så gott jag kan på detta stället och bara läst positiva saker och att skötarna ska vara riktigt bra. Och stora ytor för att de ska röra sig fritt. Så ja jag funderar ännu hur vi gör.. Annars så går där ett tåg man kan hoppa på utanför som tar en liten paus här och var. Men det var inte den äldsta sugen på ”pinsamt ju”

Som sagt inga MÅSTEN bara VARA?

Lite shopping då och då 😉

Kvällsdoppen är underbara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top