Nedräkning..

Hade ni en skön helg?

Vi hade verkligen en helg där vi bara stannade upp och slappnade av. Skönt det oxå ibland. Tjejerna fick springa av sig på Leos Lekland en timme och det var så bra för dom, de älskade verkligen det. Så det kommer vi åka till fler gånger 🙂 De slocknande rätt så snabbt efter besöket.Nästa gång  lurar jag med mig de stora barnen så de kan klättra i tunnlarna med dom 😉

Har varit så sugen på kött, och det var så längesen jag fick mig en riktig biff. Vi köpte varsin ryggbiff. Marinerade bara med salt,peppar och tryffel och la den på grillen, mums! Jag hade svamp och ädelsost och tomater hemma så det fick bli en rolig grej med det, wow så gått det blev. Vist är det kul att vara kreativ och bara gå lite bananas ibland:)

Söndagen, efter Nisse och Stinas besök så drog vi snabbt upp på kullen och åkte pulka, gäller att passa på när man får snö i Skåne.. Super skön helg, som sagt.

Nu är det bara få dagar kvar till julafton, längtar faktiskt lite.Tycker det är så himla roligt att ge, och att se alla lyckliga ansikten. Håller ni inte med?

Har ni varit på några julbord? Jag har inte varit på ett enda, men denna vecka så har två julbord, så gott det ska bli! Och så ska klapparna till julklapps-spelet köpas. I år så blir det inte jag som har julen hos mig, (jag har haft det de senaste åren). Men nu i år så är det hos syrran. Vi blir många, 21 st. Älskar mina stora härliga familj❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top