Ni vet när man känner att all jäkelskap bara svämmar över en… I morse så “la” varmvattenberedaren av, why liksom?! Har haft lite folk här idag (tur med kontakter) som har tittat på den. Tryckt på lite knappar och av och på knappen. Nu kan jag lite mer insatt i VVS arbetet, så behöver ni lite tips så säg till,haha.
Det verkar tur nog fungera, så håll tummarna, och att där är varmvatten så vi kan duscha i kväll. Har verkligen inte tid eller pengarna att den ska gå sönder! Så det har varit min dag detta, att gräma mig över skitet.

Skulle på julmiddag ikväll, men den ställde vi alla in, lite små förkylda och alla har grejor inför julen att fixa. Men i morgon så ska vi på en annan julmiddag och det längtar jag redan, för att jag vet att maten är såååå sjuk god där, faktiskt en av våra favorit restauranger vi ska till, gissa vilken 😉

Nu ska ni få receptet på den goda kycklingsalladen som jag gjorde igår.

2 Personer

  • Kycklingfilé 2 st 
  • Timjan
  • 2 msk Olivolja
  • Rödlök
  • Fetaost köpte en hel. Men använde mindre än hälften
  • Böngroddar
  • Sallad ex – ceasarsallad
  • Spenat
  • Färska champinjoner
  • BBQ sås

Lägg kycklingfilen i en marinad av, bbq sås,olivolja, salt &peppar. Låt den stå ett tag. Stek den sedan tills den är klar, och skär upp. Ta sedan lite olivolja i en skål, häll i lite timjan,salt,peppar och cayennepeppar.

Karamellisera sedan rödlköken och när den har fått en fin färg så häller du i champinjonerna och spenaten och stek lite till. Sedan är det bara att lägga i alla ingredienser i tallriken, smula över lite fetaost. Så enkelt är det 🙂

Räknade ut att receptet och det blev 11 sp