Måndag i paradiset

Tröttheten har lagt sig och man har kommit in i den spanska ”rytmen” Igår kom vi i väg tidigt till stranden, inte ofta det händer. Men när det väl gör det så är det bäst. Älska att ”öppna” upp stranden då allt är så orört.

Midsommar var ju i Fredags och vi åkte in till Torrevieja och spelade minigolf (liten tradition utomlands) sen gick vi strandpromenaden och det kryllades av människor. Vi hittade en mysig restaurang, längs strandpromenaden och åt middag. Vi hade en riktigt mysig midsommarafton.

Igår så besökte vi La Zenia Boulevard – älskar ju Primark där finns verkligen allt – nästan iallafall. Blev en del shopping till oss alla. Vi hade tänkt att slå två flugor i en smäll och även äta på någon av centrats restauranger men barnen ville hellre äta på The Strip så det fick bli ett besök på en riktig Argentinsk köttrestaurang. Man kan ju lugnt säga att alla var riktigt nöjda när vi gick därifrån. Den flankstek som jag satte i mig var nog en av de bättre köttbitar jag ätit. Igår så var det så varmt så et nästan var lite obehagligt då luften var så tjock. Men idag så känns det lättare i luften.

Just nu ligger vi bara kvar i sängen och funderar på var vi ska slå oss ner idag…vilken strand dvs. Eller så blir det poolhäng. Det är svåra beslut så här i livet vägval… 🙂

Ha en fin måndag 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top