Elvis är på g!

Godkväll på er sådär dagen innan midsommar 🙂

Sitter i bara handduken på altanen och svettas lika mycket som nu än innan jag hoppad i duschen. The Hooters på spotify och ett glas rosé till det. Ikväll så drar vi väl till the strip  och sätter oss på någon uteservering.  Tydligen skulle Elvis komma på besök och sjunga och det är ju en upplevelse i sig då han har varit borta under en längre tid.

Igår kväll var vi nog alla dödens trötta men man har inte ro att stanna hemma på kvällen, så vi tog en promenad längst stranden och det var himla mysigt. Avslutade kvällen med en drink på the strip.

Varje Torsdag är det marknad i Cabo Roig längs strandpromenaden. Så jag och M passade på i morse, när de större barnen ville ha sovmorgon, och gå dit. Mysig, halvstor, marknad med det mesta innehåll. Jag köpte bara grönsaker, frukt och churros till stora barnen.

Idag så testade vi den nya stranden som vi blev tipsade om – Cala Captain – åhh den gillade jag massor!  Ligger 5 minuter med bil från oss (ca 20 min gång) Stranden är blåflaggad och perfekt för barnfamiljer. Så den kan jag rekommendera!

I morgon är det Midsommarafton och då kan jag tänka mig att det blir nubbe och sill för er. Här så blir det inte nubbe och sill utan blir ett restaurangbesök och dopp i havet vid midnatt. Tydligen så ska man vara helst vitklädd, och gå hand i hand ut i vattnet vid midnatt på midsommarafton för ett rituellt reningsbad.

2 Comments

 1. Helena
  2017-06-23

  Ser helt fantastiskt ut! Särskilt när man kikar ut på den gråmulna himlen här hemma i Skåne… önskar er en riktigt fin midsommar!

  Svara
  1. Linsalusen
   2017-06-26

   Tack snälla. Brrr ja jag har hört att vädret hemma är inte alls kul 🙁

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top