Låt det inte ta slut…

Vilka fantastiska dagar och kvällar vi har. Jag hoppas och vill att det håller i sig hela sommaren, bara så underbart.Och just nu så spenderar man ju dagarna på jobb sen så är man på uteplatsen fram till läggdags, mycket grill dock 😉

Igår så såg jag att tre  små jordgubbar i trädgårdslandet hade poppat upp, lite tidigt kanske, men så smarriga. Och inte nog med det så är kommande blåbär till förbannelse. Och nytt för i år är sallad, det kommer jag absolut köra med i fortsättningen, sååå krispiga och obesprutade dessutom,mums. Planerna är att göra trädgårdslandet ännu större, vill ha potatis igen och morötter,palsternackor osv. Jag har en hel del kryddor även på fram och baksidan, så mycket godare och trevligare på något sätt att gå ut och plocka.

Jag har lite dåligt samvete  och lite smått sur på mig själv! Jag har tappat det med v.v lite, slopat att skriva upp men ändå har jag lite koll på läget. Men skriver jag inte upp då har man egentligen inte så stor koll på läget som man tror. Jag vet sen innan att det är tuffare när sommaren kommer och framförallt när det är semestertider. Då äter man extra gott och dricker extra gott. Jag ställde mig på vågen och jag står ju mer eller mindre still – minus 12,5 kilo. Men men det är bara att haka sig fram och se till att man inte hamnar i dåliga vanor.

Jag funderar på att jag måste nog se över kläderna till mig och barnen och börja tvätta och småpacka. Vi åker ju om 12 dagar. Min uppgift se att packa bilen, phuuu. Ganska meckigt då vi är många och ytan inte är så stor. Nu har vi takbox, men det är ändå vagn som ska med och en resesäng och kläder m.m ovanpå det. Nu ska inte stora vagnen med oss utan jag köpte två sulkys som är smidigare att ha med oss. Tjejerna sitter/sover bra i dom och de är lätt körda.

Nä, nu ska jag ut i solen och sen är det jobbet som kallar. Ha en super fin dag på er..

Så nu har ljusat upp håret en aning till så nu är jag redo för Spanien 🙂

Skönaste sommarbyxan från Zilo

Fräknar – det vackraste som finns<3

4 Comments

 1. Gunilla (Gunsan)
  2018-05-31

  Så snyggt håret blev?
  Jaaa sommaren är svår när det gäller vikt. Har haft liten nedgång med ett hopp ner äntligen på -1.2 kg i tisdags. Nere nu på lite över -11 kg.. tänker att om jag håller mig där kan jag ta tag i det sista senare i sommar och lyckas jag gå ner under sommaren så är det bonus??..
  Vädret är verkligen underbart☀️☀️…
  Ha en skön helg?

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-06-03

   Tack snälla Gunilla <3 11 kilo är starkt jobbat!! Ja ta n dag i sänder och stressa inte. Sen är det alltid extra svårt över sommaren. Kramar

   Svara
 2. Helena
  2018-05-31

  Jag viktväktar också och känner verkligen igen mig i att det är svårare under sommaren. Jag vill helst dricka vin vaaarje dag nu! En fråga: hur tänker du när ni åker på semester? Vi ska också snart iväg och är lite rädd att förlora kontrollen helt o gå upp massor samtidigt som jag vill få njuta!

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-06-03

   Hahaha, jag förstår, samma här 😉 Jag kommer att njute på semestern men kommer ändå tänka mig för. Försöker hålla mig till sunda frukostar och satsta lite extra kanske på kvällen. Men förra sommaren sket jag i allt och åt det jag ”kom över” Det kommer jag absolut inte göra nu, men jag kommer självklart njuta av det. Precis som jag gör hemma (utan extra stenkoll på sp)

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top