Vilka fantastiska dagar och kvällar vi har. Jag hoppas och vill att det håller i sig hela sommaren, bara så underbart.Och just nu så spenderar man ju dagarna på jobb sen så är man på uteplatsen fram till läggdags, mycket grill dock 😉

Igår så såg jag att tre  små jordgubbar i trädgårdslandet hade poppat upp, lite tidigt kanske, men så smarriga. Och inte nog med det så är kommande blåbär till förbannelse. Och nytt för i år är sallad, det kommer jag absolut köra med i fortsättningen, sååå krispiga och obesprutade dessutom,mums. Planerna är att göra trädgårdslandet ännu större, vill ha potatis igen och morötter,palsternackor osv. Jag har en hel del kryddor även på fram och baksidan, så mycket godare och trevligare på något sätt att gå ut och plocka.

Jag har lite dåligt samvete  och lite smått sur på mig själv! Jag har tappat det med v.v lite, slopat att skriva upp men ändå har jag lite koll på läget. Men skriver jag inte upp då har man egentligen inte så stor koll på läget som man tror. Jag vet sen innan att det är tuffare när sommaren kommer och framförallt när det är semestertider. Då äter man extra gott och dricker extra gott. Jag ställde mig på vågen och jag står ju mer eller mindre still – minus 12,5 kilo. Men men det är bara att haka sig fram och se till att man inte hamnar i dåliga vanor.

Jag funderar på att jag måste nog se över kläderna till mig och barnen och börja tvätta och småpacka. Vi åker ju om 12 dagar. Min uppgift se att packa bilen, phuuu. Ganska meckigt då vi är många och ytan inte är så stor. Nu har vi takbox, men det är ändå vagn som ska med och en resesäng och kläder m.m ovanpå det. Nu ska inte stora vagnen med oss utan jag köpte två sulkys som är smidigare att ha med oss. Tjejerna sitter/sover bra i dom och de är lätt körda.

Nä, nu ska jag ut i solen och sen är det jobbet som kallar. Ha en super fin dag på er..

Så nu har ljusat upp håret en aning till så nu är jag redo för Spanien 🙂

Skönaste sommarbyxan från Zilo

Fräknar – det vackraste som finns<3