Mors Dag

Blivit uppvaktad av man och barn lite extra idag. Jag fick sovmorgon och vaknade upp med födelsedagssång från Eden & Adele. Tydligen så tror dom nu att varje går man ska väcka någon så är det vi gratulerar, hurra hurra” som gäller. Haha helt underbart.

M hade gjort bananpannkakor till frukost, och det var första gången han gjorde det och han lyckades.  Sonen hade match idag och först så åkte vi dit och tittade på honom och sen så åkte vi ut på en söndagskörning.  Vi hamnade i Domsten och där hittade vi en mysig fisk/matbod. Två stora rökta laxbitar fick följa med hem! Sedan så drog vidare ut till Höganäs Saluhall och strosade runt, har ni inte varit där så åk dit, ett mysigt litet ställe som har lite smått och gått.

Vi hamnade på en stor loppis i Viken men hittade inget som vi behövde.  Väl hemma så slängde jag ihop en potatissallad av nypotatis,rödlök,sparris (enorma) och grillad halloumi. Noomnoomnoom. Romsås från Höganäs Saluhall och laxen från Domsten. Herregud så gott. Och 14sp för hela kalaset, det var det verkligen värt!! Vilken underbart härlig dag….

Kärlek -Pappa,Eden
Adele tar efter mamma<3
Målvakten Liam
Adele<3

Nyrökt lax från hamnen i Domsten

Slagenröra från Saluhallen i Höganäs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top