Har inte tiden att vara sjuk helt enkel!!

Igår började jag känna av halsen, men tänkte det försvinner säkert likas snabbt. Men nähe blev värre under kvällen, all energi och kraft försvann och jag somnade strax efter 20 i soffan. Vaknade i natt vid 03 och hade svårt att andas och det pep i bröstet. Min första tanke va – nä jag har svalt en mygga (korkade jag, men får oftast en stark allergisk reaktion av mygg, när jag vaknade upp på morgonen så såg jag ut som en fotboll i huvudet och kunde knappt se.

Men jag hade väl snarkat så gomspenen hängde ner i magen på mig. Halv sex vaknade jag, lätt feber och kunde inte svälja eller prata. Fy för!!! Nu kurerar jag mig med, ipren,panodil, strefen,te, citronvatten. Har placerat min röv på loungsoffan under parasoll. Är mycket piggare men fortfarande ont i halsen och maken är väl glad att jag inte pratar 😉

Jag blir riktigt stressad över att vara sjuk, jag känner att jag missar så mycket. Hade M varit dålig så hade han fortfarande legat kvar i sängen och “hostat” Men jag har inte tid, ärendet på stan avklarat, fixat stolarna i bilen och handlat, och nu sitter jag här. Jag lär somna pang ikväll!

I morgon är det tvätt och ska börja packa så smått.. Jag letar fortfarande efter en bikini, den från ellos var jättesnygg men alldeles för liten över bysten. Svårt att hitta en snygg överdel när man har en större byst. Men jag får leta denna veckan som kommer..