Har inte tid!

Har inte tiden att vara sjuk helt enkel!!

Igår började jag känna av halsen, men tänkte det försvinner säkert likas snabbt. Men nähe blev värre under kvällen, all energi och kraft försvann och jag somnade strax efter 20 i soffan. Vaknade i natt vid 03 och hade svårt att andas och det pep i bröstet. Min första tanke va – nä jag har svalt en mygga (korkade jag, men får oftast en stark allergisk reaktion av mygg, när jag vaknade upp på morgonen så såg jag ut som en fotboll i huvudet och kunde knappt se.

Men jag hade väl snarkat så gomspenen hängde ner i magen på mig. Halv sex vaknade jag, lätt feber och kunde inte svälja eller prata. Fy för!!! Nu kurerar jag mig med, ipren,panodil, strefen,te, citronvatten. Har placerat min röv på loungsoffan under parasoll. Är mycket piggare men fortfarande ont i halsen och maken är väl glad att jag inte pratar 😉

Jag blir riktigt stressad över att vara sjuk, jag känner att jag missar så mycket. Hade M varit dålig så hade han fortfarande legat kvar i sängen och ”hostat” Men jag har inte tid, ärendet på stan avklarat, fixat stolarna i bilen och handlat, och nu sitter jag här. Jag lär somna pang ikväll!

I morgon är det tvätt och ska börja packa så smått.. Jag letar fortfarande efter en bikini, den från ellos var jättesnygg men alldeles för liten över bysten. Svårt att hitta en snygg överdel när man har en större byst. Men jag får leta denna veckan som kommer..

7 Comments

 1. Gunilla (Gunsan)
  2018-06-02

  Hade också beställt bikinin från Ellos men hade samma problem?.. Den var verkligen liten i bysten?
  Krya på dig nu.
  ?

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-06-03

   Ja trist man vill ju ha en snygg bikini som passar ju! Tack så mycket <3

   Svara
 2. Malin E
  2018-06-03

  Usch, krya på dig nu?
  När var det ni åkte till Spanien ??

  Ha en fin söndag??

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-06-03

   Tack så mycket. Vi drar nästa Tisdag 🙂
   Önskar dig detsamma:)

   Svara
  2. Linsalusen
   2018-06-10

   Tack. Vi åker på Tisdag 🙂

   Svara
 3. Jenny
  2018-06-03

  Kolla Zalando dom brukar ha mycket bikinis? Även Boozt kanske…
  hoppas du får må bättre snart ?

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-06-10

   Tack 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top