Jadå,snart så!

Lördag efter middag och jag tittar snabbt in till er mitt i  allt svärande och skruvande. Nu ska rören kopplas in, och ja man är ju inte en rörläggare och man är inte gift med en så då kan det var svårt, men men vi reder oss, lär bara ta lite längre tid. Vattnet är avstängt sen länge och märkligt nog så går man runt och törstar på vatten. Det ska bli så skönt att barnen får en egen toalett och jag får min tillbaka. Äntligen, slippa att barnen ockuperar toaletten, tonårsbuttan snor sminket och plattången eller duschar i all evighet. Nu har dom en trevlig och snygg gästtoalett, hmm jag kanske t.om ska börja använda den då haha 😉

Var hos bästa kiropraktikern igår och räcker med att hon tittar så ser hon direkt vart man har ont. Hon är grym!!! Efter det så svängde jag  inom Ålgränden och fick med mig hem lite ost,oliver  och tryffel, finns det ngt godare? Så det blev lite gott gott medans vi lagade middag.

I morse så passade vi på att ligga kvar i sängen och på nyhetsmorgon medans tjejerna lekte så fint. Sen så tradition sen länge – lala macka med lala mjölk till frukost (dock inte till mig) Minisarna t.om hittat på en sång om det och sjunger så fint, vad ska det bli av med dessa mini artisterna?! Nä nu ropar M dags att rädda honom, innan han hamnar i avloppet.

Ha en fortsatt mysig lördag, kram kram.

Minisarna hämtade på dagis

Isar musklerna och håller Fredag

Fötterna bordet resulterar lala på fötterna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top