Inte igen….

Spenderar min morgon med en jätte hostig och febrig tjej på bröstet. Var ju inte riktigt så vi tänkte spendera denna lördagen. Eden hade nästan 41 grader igår och var brännhet, hon fick ligga i vagnen med en fuktig handduk på pannan. Både Adele och Eden har varit förkylda och sen så är det tänderna som spökar ovanpå allt. Men igår så kom alltså febern.

Kvällens spenderades annars med våra goa vänner som kom på middag. De bjöd på förrätt och efterrätt och vi stod för huvudrätten.
Till förrätt blev det löjromstoast som var sååå god så jag hade lätt kunnat äta en till.
Till huvudrätt så hade jag och M ”kockat ihop” Kalvfärsbiffar med smörstekta grönsaker. Och till efterrätt blev det flädersorbet med cava. Ojoj vilken middag. Vi hade en riktigt skön kväll trots att lilla Eden blev dålig på kvällen.

Idag så skulle jag och M ha egentid, på Österlen, med hotell,tre rätters med vinpaket och total avkoppling. Men det fick vi tyvärr avboka och det känns rent ut sagt för tråkigt. Vi hade verkligen behövt detta då vi haft sparsamt med egentid sedan twinsen kom förra våren. Men vad gör man när barnen är sjuka? Sen vill jag INTE lämna bort barnen när de inte mår riktigt bra. Så vi får göra det bästa av dagen/kvällen. Troligtvis blir det köpemat för att få lite guldkant på denna lördagen trots att våra planer grusades. Sen bara hoppas att tjejerna sover och mår bättre redan imorgon.

Fredagar innebär även att jag har min vägningsdag. Och det visade -1,1 och det är jag nöjd med. Totalt har jag gått ner 13 kilo nu och har 13 kilo kvar som jag vill gå ner. Bonus är dock 18 kilo. Men det får vi se vad vi känner och tycker när jag har gått ner 13 kilo. Jag satte igång med VV igen för två veckor sen efter ett lite längre uppehåll, har inte varit så strikt med det, men har inte gått upp något utan har stått still.  Vi har varit utan godis i 2 veckor och har 68 dagar kvar och finns inget sug efter det. Så det är bara att köra på 🙂

 

[yumprint-recipe id=’5′] 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top