Veckomatsedel och påsklov

Godmorgon på er.. 

Första dagen på påsklovet, och det innebär att barnen har lov och är hemma. Nu har man ju större barn och det där med att ”hitta” på saker är inte lika viktigt om ni förstår vad jag menar. De hänger gärna med kompisar och har sleepovers istället. Men nått ska vi göra, funderar på bio, ut och käka, jag får snacka med dom och se vad dom är sugna på. Men just nu så är det bara jag och twinsen som är hemma, resten av gänget kommer i eftermiddag. 

Tjejerna är fortfarande förkylda och har feber. Eden är inne på sin 4:e sjukdag. Dock inte med lika hög feber som under de andra dagarna och hon börjar, så smått, piggna till. Adele hade ingen feber i morse, men hade i natt. Kommer inte kräka av mig hur  trött jag är, för det vet ni redan vid detta laget. Vi får göra helt enkelt det bästa av det. Som min syster sa ”det positiva med detta är att när de väl börjar på dagis så kommer de inte bli lika mycket sjuka som de andra barnen då de bygger upp ett starkt immunförsvar nu när de har varit så mycket sjuka”  Hoppas hon har rätt. 

Jag har väl klarat mig hyfsat, har fortfarande en djupsittande hosta men men det släpper väl oxå någon gång. Tur man har hostmedicin kvar från förra gången så man kan gå och ta en hutt då och då 😉

Igår så bjöd Helsingborg på en fantastisk eftermiddag. Efter lite pill och plantering i trädgården så slängde jag av mig kläderna och la mig i solstolen – helt vindstilla och en gassande sol. Grannen höll på att tömma poolen och jag slöt ögonen och hörde hur vattnet skvalpade, fåglarna kvittrade och för stunden så kändes det som att man var utomlands.. Mmmm den känslan kan jag leva på ett bra tag.

Ni hade önskemål om en veckomatsedel så den knåpade jag ihop igår. Sen kan ni följa bloggen då jag publicerar ett recept dagligen med lite bilder, tips och, inte minst, hur det smakade. Så här har jag tänkt mig den kommande veckan:

Jag har dessutom fått en härlig ”nystart” när det gäller viktminskningen och känner faktiskt inte att jag går miste om något utan jag äter det jag vill och njuter. Sen har jag inget godissug heller, och tycker det är riktigt skönt att göra avkall på det. Så –  Kämpa kämpa!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top