Överraskning

Min fina man har överraskat mig med hotell i helgen. Det är välbehövligt och det ska bli riktigt skönt att få komma iväg och bara ta det lugnt och få massor med egentid. Vi har aldrig varit på Karnelund innan, men de som har varit där har sagt att det är jätte fint, maten ska vara fantastisk och alla rum är olika inredda och sängarna ska vara amizing. För sova ut ska denna tös göra.

Tjejerna ska sova borta för första gången och dom lyckliga som får ha dessa små mini gangstrar är M syster med familj. Kan tänka mig att de längtar<3 

Igår så var det så himla skönt väder så jag var bara tvungen att ta min gamla jogging runda. Den är ungerfär 5-6 kilometer och det var så skönt att vara ute och gå. Eter att Eden hade slängt ut allt som fanns i vagnen förutom sin syster och sig själv så somnade hon. Hon är en envis tjej som har en stark liten vilja. Adele hon låg och pillade på sin snutte och tittade runt omkring i lugn och ro. Älskar deras underbara personligheter som lyser så starkt igenom.

Kl 04 ringde klockan i morse och det kändes som att jag somnade nyss. M skulle upp och ta flyget till Norge. Vi hade en liten klädkris 0430 då han inte visste vad han skulle ha med sig. Vem fick rycka in? Jo , moi. Och vem kunde somna om efter det. Pussade hon hejdå, och kröp ner i sängen, fåglarna hade antagligen maraton kvitter – i helvete vilken jäkla låda. Nåja lägger kudden över huvudet och då ser jag fröken Eden i kameran tjoar in denna morgon kl 0515. Och strax där efter låg fröken Adele vaken och lekte med dockan. Gav flaskan och de somnade om till 07.  

Så man är lite seg idag.
Nu somnade tjejerna i vagnen här, lite försent för det men men då ska jag passa på att sätta mig i solen med en kopp kaffe 🙂  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top