Fars Dag – en viss saknad…

Jag har ju inställning att ”går det att fira något så ska man fira”. I dag blev det frukost och paket för M då Fars Dag var här. Sen passa det ju utmärkt att han även hade namnsdag så man fick ytterligare en anledning att fira lite extra.

Efter en skön förmiddag så rullade vi, planlöst, ner till stan med twinsen. Tanken var att vi skulle ner till lekplatsen, vid Fria Bad, men uppenbarligen är den nerplockad pga renovering så det blev en gångtur genom stan istället. Så småningom så hamnade vi på Munthes för en bit mat. En perfekt söndag/fars dag helt enkelt tyckte M…

Men varje år, varje fars dag så påminns man att man faktiskt saknar en egen pappa att uppvakta extra.

Jag var pappas flicka när jag var liten,såg upp för honom, målade mina tavlor i garaget och körde traktorn vid tre.  När jag var 11 år gammal gick vi skilda vägar eller ja pappa valde att lämna och sen dess har jag knappt haft en pappa i mitt liv. Sett och pratat med honom då och då under åren men nästan exakt 10 år sedan så såg jag honom för sista gången – på min sons 1års kalas. Så ja, jag har ingen pappa trots att han är i livet. Jag kan inte sticka undan med att jag alltid har haft en stor saknad i mitt liv att ha en pappa, en pappa som skulle bara finnas där, tröstat mig och skyddat mig under sina vingar. Minns dagen fortfarande när han lämnade, jag kastade mig på sängen i mitt rum och grät, och jag gjorde nog det ganska så länge. Jag väntade varje kväll på att han skulle komma tillbaka, men så blev det inte.

Jag är inte arg, jag är inte hämndlysten utan jag har förlåtit honom. Han valde en annan väg i livet, en väg utan sin familj. M förlorade sin pappa i ung ålder och hur mycket han vill ha sin pappa hos sig så går ju inte det. Men min pappa lever och bor i samma stad men vill inte vara delaktig i mitt  liv…behöver inte säga mer.

Så ja, Samone som barn sakna sin pappa så mycket, och barnen har alltid saknat en morfar.

Det är inte ofta man blottar djupa delar av sitt hjärta så här på detta sättet, men behövde bara skriva..

Hoppas ni alla haft en underbar söndag, stor kram på er.

6 Comments

 1. ÅsaS
  2019-11-10

  All kÄrlek till dig!
  Själv saknar jag min pappa, som lämnade oss förra sommaren, efter tre år med cancer. Trots att vi Inte alltid drog jämnt fanns han där. Och jag fanns där för honom innan han somnade in..
  Kram ❤️

  Svara
  1. Linsalusen
   2019-11-10

   Åh så tråkigt att höra Åsa❤️

   Svara
 2. Anna
  2019-11-11

  Ville bara skicka en stor varm kram till dig♥️

  Svara
  1. Linsalusen
   2019-11-11

   Men tack så mycket❤️

   Svara
 3. TheresE
  2019-11-11

  ❤️

  Svara
  1. Linsalusen
   2019-11-12

   <3

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top