En förändring!

Hej raringar! Nu börjar jag bli förkyld igen, känner mig tjock i huvudet, huvudvärk och allmänt snorig. Men det går ju runt, runt,runt…

Igår så blev det två renoveringar, mitt hår och min hall 🙂 Jag har länge velat fixa till hallen, var trött på skohyllan som även var sönder, det behövdes spacklas och målas om på väggarna helt enkelt fräschas upp. Så igår fick jag ett ryck. Drog ut allt,skruvade ner hyllan, ner med alla krokar och lyfte ut skohyllan.

Jag hittade en jätte söt skänk/bänk på Ikea som vi köpte. Spackla,slipa och målade väggarna. Spegelvände allt, och voila en ny snyggare hall 🙂

Sen mitt i allt så var det dags för mitt besök hos frisören. Bestämde mig för att inte ljusa upp botten denna gång, utan ville ge mer liv, slinga det och mörka till det. Fick en liten mindre chock i spegeln, men man vänjer sig. Och jag har haft alla möjliga färger är ju egentligen van. Men jag trivs med bra det, och det är alltid kul att förnya sig, man måste våga! 🙂

1 Comment

  1. Anna
    2019-11-12

    Sååå snyggt♥️
    Både hallen och håret!!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top