Eurovision, sol & födelsedag

Sitter här ute på träddäcket och stillheten har lagt sig, det jag hör är fåglarna, ljudet av naturen och jag känner mig hel. Ni vet känslan av lycka, helhet och tacksamhet.

Igår så var det dags för mello – Eurovision. Som tradition så ser vi alltid det med BFF och igår så anslöt även syster med man. Det bjöds på plock och sedan så körde vi knyte och grillade. Och som alltid så går tiden för snabbt. Men vi umgicks, åt och drack och såklart såg vi Mello ihop. Vann rätt låt? JAAA!! Absolut, en värdig vinnare, otroligt duktig artist och en låt som faller i en i smaken. Och känns extra härligt att detta gick till historian, att en kvinna har vunnit två ggr. – POWER!  När klockan slog 00:00 tog syrran taktpinnen och sjöng en födelsedagstrudelut jag fyller ju år den 14 Maj…

    

Idag så tog vi alla en sovmorgon här hemma, och utanför vår sovrumsdörr hörde jag hur det tisslade och tasslade . Vi älskar alla att fylla år här hemma 😉 Dörren öppnades och det sjöngs och levererades presenter. Maken och sonen stod för middagen de gjorde en super härlig tre-rätters med inspiration från Italien. Bruschetta, Kycklingpasta med citron/rosmarinsås och en magisk tårta till efterrätt. Även den med en citrontwist (uppenbarligen så god att jag inte fick med den på bild) Vädret vände från sol till storm till sol igen och jag hade en fantastiskt dag/kväll. Och ja jag känner mig rik, rik på vänner, rik på familjen och framförallt rik på kärlek. Sitter här med ett leende på läpparna och är otroligt tacksam.

Fick ett superfint halsband från Edblad av sonens flickvän
Blommor från dottern <3 Jag älskar Liljor!
Barnaminnen, utanför mitt fönster växte massor med hyacint – Doften, en tidsresa.

Liam och maken stod för middagen.

Klänning Från Copenhagen Luxe – från barnen

Och TACK till alla gratulationer, presenter och all uppvaktning – KÄRLEK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top