Serietips, och kalvinknatet

Jag har precis sett färdigt – Vad som händer /Firefly Lane på Netflix, 4 säsonger. Jag har gråtit sönder mig, och skrattat om varannat. Vilken  härligt fin, och tänkvärd, serie, som jag verkligen kan rekommendera. Ska snart tvätta av mig sminket, jag ser ut som en tvättbjörn 😉 Sen ska jag ge mina sovande barn en extra godnattpuss <3

Regnet öser ner här utanför och jag insåg nyss att alla då menar jag ALLA mina kuddar och dynor är ute. Jaja, de lär ju torka någon gång…

Igår så sprang mina små älsklingar Kalvinknatet, och gissa att de var stolta över det och sin medalj och så klart tishan de fick.

Natti Natti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top