En sömnlös natt…

Att jag hamnade i bingen redan vid 21-tiden var kanske inte så konstigt. M skulle till Helsingfors över dagen och det innebar att klockan ringde redan vid 3.45 i natt. Givetvis vaknade även jag och att försöka somna om efter att han for ut genom dörren var liksom stört omöjligt…

Utebliven sömn innebar självklart att huvudvärken kom som ett brev på posten. Lägg därtill en släng av halsont och busiga barn så har man plötsligt fått ihop ett perfekt recept på en usel dag. Nu har väl inte allt varit negativt idag men vissa dagar önskar man bara att man kunnat vända sig i sängen och somna om. Få frukosten serverad när man vaknar, pedikyr, manikyr, massage, lunch, eftermiddagsfika, 3-rätters middag inkl vinpaket och fotmassage vid sängåendet. Men men…nu fick ju M en hint om hur den perfekta dagen kan se ut. Jag får väl se om han läser inlägget och snappar upp lite tips och trix om hur han får en nöjd och belåten fru.

Det blev dock jag som fick stå för matlagningen i kväll då M inte dök upp förren vid 19-tiden. Det blev en nyttig laxrätt (recept kommer under morgondagen) och någon timme framför Idrottsgalan innan jag hamnade där jag ligger nu. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon. Det lär behövas då M, inte bara har en heldag på kontoret, utan även har en inplanerad middag med kollegor från Stockholm. Så det blir till att reda sig själv även imorgon. Tror bestämt att jag hoppar över matlagandet och beställer mat. Lite får man allt unna sig efter en lång dag i hemmets tjänst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top