Söndag

Idag så kan jag stå upp och sova jag är så himla trött. Inte konstigt om man tänker efter, varit en helg med mycket mindre timmar sömn. Man är inte 20 längre! Sen kan man ju inte sova längre på morgonen som man gjorde förr, man har ju de små att tänka på. 

Det värmer i hjärtat när dottern kommer ner lördagmorgon och säger – ”mamma vilken rolig kväll vi hade vi hade igår! Den slutade med musiktävling och dans. Barnen hade bestämt tacos och jag stekte upp lite nötfärs,kycklingfärs och kycklingfilé. Och i stället för bröd så använde jag mig av stora salladsblad, blev så mätt och så enkelt gott. Räknade ut att det blev 5 sp på 2 st tacowrap.

Det blev sång,dans och massor med skratt och helt plötsligt så blev det någon timme efter midnatt. Igår så var vi hembjuda till syrran och hon bjöd på en jättegod torsk med jordärtskockspure och en sås to die for! Den var så god så man hade kunnat dricka den som en soppa. Och chokladtryffel till efterrätt,nomnom.

Idag så händer det inte mycket, alla är trötta och sega – även de små. Eden somnade i sängen med mig nyss  och Adele sjönk ner i sin säng. Det får bli en promenix och en tur till lekparken, under eftermiddagen, och sen bara hemmamys.

Vad händer hos er? Har ni haft en trevlig helg?

Tjejen som älskar sin keps

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top