Jag har precis kommit hem från Vårdcentralen med Adele, hon klagade på öronont igår dock efter en krock med sin syster. Men När hon vaknade i morse så hade hon ont och vad jag såg så var hon blir i örat. Min tanke var sprucken trumhinna eller öroninflammation. Men efter ett läkarbesök så har hon vax i öronen med ingen sprucken trumhinna och det såg int ut, så det var nog smällen som spökade länge för henne. Så det var bara att lämna de de båda på förskolan och jag ska strax till jobb.

Själv så är jag lite bättre, trots magont och konstig i kroppen så får man bita ihop. Jag har somnat så tidigt nu varje kväll så känns som jag har missat umgänge med familjen. Men jag har varit så trött! Tror nog att det får bli att käka lite vitaminer igen. Och sen ligger syrran (P) inlagd och ska opereras eventuellt ska de ta gallblåsan men hoppas de inte behöver det utan att de kan plocka alla stenarna. Usch, stackars henne! Jäkla sjukdomar och mög början av denna höst!

Blev dock med ny mobil igår 🙂 Min gamla plus hade gjort sitt eller ja den la av för ungefär 1år sedan och sista tiden så var den tejpad och kunde inte prata vanligt eller knappt skriva och sjukt seg. Så det fick bli en ny, Iphone XR Max, och jag är sååå nöjd!

I morgon ska jag och M bli bjudna på middag här hemma. En tre-rätters ska kocken bjuda på.. Så håll utkik vad det kan bli 😉

Ny mobil innebär nya skal, lite synd att man inte använda dom gamla men men!

Hur snygg?! “Tidlös design med lyxig sammet “