2 personer 12 sp p/p

  • 2 morötter
  • 1 paket kycklingkorv Chorizo paprika & vitlök
  • 1 ask körsbärstomater
  • 2 vitlöksklyfta
  • 3 msk  tapenad soltorkade tomater
  • 2 dl Mat yoghurt 8% (Kan bytas ut mot creme fraiche, glöm ej ändra pointsen då)
  • 1 tsk olja
  • salt
  • peppar
  • citronpeppar
  • Stark paprika
  • Broccoli
  • 1tsk timjan
  • 1dl Matlagningsgrädde 4%
Skala och riv morötterna och blanda ner matyoghurten och tapenaden. Pressa i vitlöken och smaka av med salt och peppar.
Lägg snitt i korvarna och stek dem runt om i oljan i en stekpanna.
Serveras med tomater.
Koka broccoli i lättsaltat vatten tills dom är klara. Vispa och tillsätt grädden,vitlök och kryddorna.
(Gillar inte ni broccolimos så kan du koka ris och ha till)