71 dagar

Suttit och tittat lite på vår resa idag, planerat lite mer och skrivit listor. Gud, det är ju verkligen mycket som ska med. Haha skulle behöva ha ett släp baktill. Hur vi ska få in all packning och barn är ett under. Men vet ni vad? Det är ju det som är en utmaning, ja det komma inte bli lätt och barnen kommer inte sitta fullt ut bekvämt. Men det är  de medvetna om, men de har ju resan i sikte precis som oss.  Denna gång så reser vi med smått så det kommer inte bli som alla andra resor. Men denna resa kommer bli lika fantastik på sitt sätt. Och både jag och M är väldigt layback och ser inget ”jobbigt” med det. Vi tar det som det kommer helt enkelt.

Vi har inte bokat några stopp på vägen hem och båda älskar vi Italien och är väldigt sugna att köra inom det. Så vi får se vad som händer.

Som tur var kom jag på att barnen behöver nog vaccineras innan vi åker och mycket riktigt så stämde det. Det är vaccin mot mässlingen. Och som konstigt nog är tillbaka även i Sverige! Så jag ringde min BVC och det kommer tas 1 månad innan avresa. Gud vad vi längtar, 71 dagar kvar.

Vilken skön dag det har varit idag. Dottern valde att stanna en dag extra hos mig (pappa veckan) och vi passade på att gå till Ica och storhandla. Och när jag går där med vagnen och tittar på de små och tittar upp på mina andra två som inte är så små längre så fick jag sådant lyckorus. Detta har jag skapat, mina fyra underbara barn. Saga tog vagnen md tjejerna och jag kundvagnen och så satte vi igång och handla. Hon blev stoppad nästa lika många ggr som när jag går med dom, folk som beundrar att de är tvillingar och tittar sött och frågar o de är tvillingar 😉 Vilken tur att jag har, som har äldre barn som älskar att ta hand om sina små systrar.

Adele springer runt här hemma och bär runt på böcker, hon älskar verkligen sina böcker. Ligger på rygg och bläddrar i sin bok, boken följer med in i vardagsrummet, i köket ja i badet. Eden har inte varit på humör idag, hon har ont i tandköttet, hörntänderna är på väg upp. Så det har varit mycket bärandes och väldigt mammig. Men i mellan det så springer hon runt med sin fjärrkontroll och snutte och vattenflaska.

2 Comments

 1. Malin E
  2017-04-04

  Hej
  Så tänkte vi med dom första gångerna vi åkte,min man skrattade lite åt ALLT jag packade ner. Men ju fler gånger vi åker så blir man lite laydback….
  Ta det lugnt,ta med det du/ ni känner att man inte hittar så lätt i Spanien… barnmat o gröt har jag dålig koll på ( stora barn)
  Resten går att köpa på plats.
  Ha en skön solig eftermiddag.??
  //Malin

  Svara
  1. Linsalusen
   2017-04-10

   ja det brukat ju vara så att ”första” gången man reser med smått tar man med sig halva huset. Ska försöka tänka till. Då det är ont om plats i bilen redan. Sen är det ju inget U-land man åker till. Finns ju saker där med;)

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top