Slappedag

 Idag är det verkligen en dag där man inte slänger på sig ngn makeup, tar på sig sin skönaste mjukaste outfit och bara vara hemma.

Vi tog fram utemöblerna igår och idag är de blöta av regnet. Men vi fick en fin gräsmatta som blev klippt. Och snart lär sol och värme komma tillbaka igen.

Igår var en helt underbar dag, tjejerna gjorde sin premiär att hänga ute och de älskade det totalt. Eden sprang ut för fullt, Adel kröp mest. Plockade på sig massor med stenar som det stolt sen visade upp. Efter en massa trädgårdspill så var det dags att cykla till Olympia och gå på match. Vilken skön dag att spendera sin eftermiddag på. Sen att HIF vann premiären med 1-0 gjorde inte saken sämre. L gick ut på plan och skötte sig utmärkt. Eftersom han dessutom spelar i klubben så har han årskort på HIF och satt med sina kompisar längre bort på barnläktaren.

Efter matchen cyklade vi hem och M satte på grillen och jag passade på att blanda till oss vår favoritdrink, Tennessee Honeymedans resten av maten förbereddes.

Dagens mat har vi förberett sedan i morse. En härlig gryta som har fått stå och puttra i vår crockpot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top