Söndag och jag ligger i solstolen och njuter.. Jag har blivit firad av min fina goa familj <3 

Jag vaknade dock strax efter 6 och då var M redan uppe med fröken Eden som hade vaknat. Fick direktiv att stanna kvar i sängen.. Så det var mysigt,men efter ett tag så fick M lite mindre panik, då var det bajsfest i twinsens rum, bajs every were hahaha. Så det var bara att hoppa upp and take the shit. Men iallafall så bjöd M på en mysig brunch ute i trädgården och ett litet kuvert låg på tallriken. Öppnade och där låg min födelsedagspresent – en övernattning med trerätters och vinpaket till spahotellet VANN. Sååååå välbehövligt!! Så på Tisdag morgon drar vi i väg, oh yes!

Efter en liten stund kom alla barnen och överlämnade sin present, Yves Saint Laurent Mon Paris. Verkligen min doft, min man och barnen dom kan dom 🙂

Igår så var det Eurovision Lördag och fina Louise med familj kom hit. M kom på en rolig idé att bjuda på. Vi baserade en trerätters på de länder som har samlat på sig flest poäng i Eurovision. Sverige, Frankrike och Storbritannien. Till förrätt blev det fish and chips med hemmagjord friterad pommes och ärtpure med smak av mynta. I frityrsmeten så var det öl,limejuice,dill och mjöl. Till huvudrätt blev det Bavette et moules au safran. Och till efterrätt Polkagrisdröm…Missade tyvärr att ta bild på maten, men den var god, det kan jag lova 🙂

Bikinin är på och nu ska jag fortsätt njuta av min födelsedag i solstolen. Tydligen ska M bjuda på middag här hemma ikväll – spännande