Nöjd och glad

Vilken dag och vilken kväll, här har ni en nöjd födelsedagstjej och inte tar det slut än. Ikväll ska lilla väskan packas och jag och M ska iväg på Spa. Det är första gången sen twinsen föddes som vi ska sova borta, och det känns faktiskt amazing. Vi skulle ha varit iväg några gånger tidigare med det har kommit sjukdomar i mellan så vi har fått avboka. Men NU är alla friska ta i trä och så ska det fortsätta vara oxå! Och tjejerna är i trygga händer.

Igår så skulle M bjuda på middag på kvällen och han hade även bjudit in lilla mamma. Med tanke på att vädret hade varit så bra under dagen så invigde vi nya trädgårdsmöblerna och premiär åt i trädgården.  M bjöd på – Kryddmarinerad kycklingfilé med hasselbackspotatis och champagnesås. Så gott! Och såsen! Ojoj! Så jäkla glad att min man kan laga mat, och han kan faktiskt laga all mat. Han är grym 

Idag ska tjejerna få en spruta inför resan, – mässlingen. Shiiit snart åker vi det är bara 29 dagar kvar nu 😉

Jag beställde ju 2 nya bikinis för ett tag sen och funderar lite på om man ska hitta någon snygg baddräkt oxå? Jag har nog inte haft en baddräkt på mig sen jag var 11 år gammal. Men det har ju kommit in så snygga nu så ja jag funderar lite på om man ska ta och införskaffa en sådan. 

Klänningen är från Dry Lake

Överdel och underdel från Ellos

Denna kommer från BonPrix

2 Comments

 1. Jenny
  2017-05-16

  Snygga bikinis!? kul med olika modeller! Själv snöar jag in på samma modell i olika färger och mönster bara på grund av solbrännan, lite tråkigt…
  Det där sprayet har jag beställt, räknar med att det kommer idag *hoppas*!
  Ha en mysig övernattning!

  Svara
  1. Linsalusen
   2017-05-17

   Tack snälla 🙂 Tjoho, hopas su gillar sprayen lila mycket som jag? Kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top