Blivit bestulen

Godmorgon på er 🙂 Vaknade upp till sol och blåst men det är ändå positivt då det är F R E  D A G!

Tvillingarna sover och jag har precis tryckt i mig två knäcke med proteinkeso. Ska strax göra vid mig och dra ner på stan och fräscha upp mina naglar det blir nog faded fransk denna gång och tillbaka till min vanliga utseende på naglarna. Har runda nu men känns inte riktigt som jag. MEN måste säga att det blir lättare med runda, det har inte gått sönder och de är ”inte i vägen”. Men idag blir det som sagt mer raka.

I morgon så är det Eurovision och det har varit en tradition, sen jag var liten, att samla ihop folk och se tävlingen tillsammans. Förra året passade jag på att slå ihop det med min födelsedag då jag fyllde 35. Alla klädde ut sig och bjöd på sin bästa sida. I morgon så kommer våra goda vänner Magnus och Louise hit och det blir schlagertema. Så idag så ska jag och M sy ihop det sista och dra iväg och handla. Kommer bli jätte roligt. 

Vilka tror ni kommer vinna Eurovison?
Robin Bengtsson är stark men i år tycker jag att där är så många som är bra, så ja det kommer bli spännande att se på.

Min dotter, min fina goa goding, börjar bli stor och det märker man på många sätta. Och en av sätten är  att mina kläder och skor har fått fötter, även lite smink (och nä hon går inte sminkad i skolan). Jag kommer ihåg att jag tänkte för några år sen att det skulle bli så mysigt när hon frågade mig om hon fick låna någon tröja. Men ja mysigt var väl lite att ta i. Nu är nästan allt ”stulet”. Skulle ha mitt vita linne på mig nu, hittade inte det och mycket riktigt fröken S hade det på sig i skolan. Jag får nog sätta kodlås till mitt sovrum 😉  Förgrymmade älskade onge!!! Som faktisk fyller år nu den 24:e, stanna upp det går alldeles för fort nu. 

Eden
Adele
Bild från förra året – när vi hade Eurovison fest. Herregud att jag orkade när jag tänker efter, då twinsen bara var 2 månader gamla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top