Minus & operation

Nu får det vara nog med kylan tycker jag, nu längtar man så efter våren och värmen.

Man kan inte låta bli och känna en viss mörk skugga över en med tanke på allt som händer. Oron som växer sig på och barnen är medvetna och väldigt oroliga. Usch, så sjukt alltsamman. Men man får försöka göra så gott man kan, man måste fortsätta leva helt enkelt.

Åter tillbaka till livet så fick vi vårt spa i helgen och skönt med ett nytt fungerande spa. Perfekt för oss med våra onda ryggar och fötter att får massage 😉 Apropå fötter så fick jag min operationstid den sker nästa vecka. Jag var väl inte riktigt förberedd på att jag skull få en sådan snabb tid, men skönt att äntligen ordning på det. Jag vet att jag har en tuff tid framför mig men det är bara att ta sig igenom det.

Vi har ju kommit in i Marsmånad redan och innebär att det var dags för nya mått och vikt. Ni som vet så har jag börjat ett kostprogram i Januari, ni kan lösa detta här Sen 2:e Jan har jag tappat 9 kilo och totalt -45,5 cm på hela kroppen. Så jäkla skönt faktiskt! Men har en bra bit kvar så det är bara kämpa vidare. Nu har jag stått stilla snart i 2 veckor och det är väldigt vanligt att det händer men det är bara att fortsätta.

Pigglördag idag och barnen påminde mig att det var ”fettisdagen” igår som vi missade 😉 Så till pigglördag blir det semla till kidsen 🙂

Ha en skön pigglördag på er

Minus 11cm på magen 🙂

2 Comments

 1. Lena
  2022-03-03

  Då gäller det överallt på kroppen som jag förstår det. Du lägger alltså ihop minskning från midja, lår, armar etc.

  Svara
  1. Linsalusen
   2022-03-03

   Helt rätt Lena Byst,midja,mage,lår,armar och rumpa.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top