Hej April

Tänk att vi är inne i Aprilmånad nu, så himla skönt att vi går mot vår och värme. Och vi har ju varit bortskämda med massor med sol dessa dagar.  Fredag är det oxå, och M kom hem med fredagsbuketten <3 Det ska bli skönt med helg, säger jag som är sjukskriven men hela familjen är samlade och ett lugnare tempo och ingen stress och vi kan ligga länge i sängen kanske tom frulle in bed – hoppas M läser detta 😉

Vi startade renoveringen av badrummet i Onsdag, både Liam och töserna hjäkpte till med att riva och det gick väldigt snabbt och bra. Så nu har hantverkaren varit här och tagit alla fogar m.m På måndag so fortsätter vi, förhoppningsvis så kommer badrummet vara klart veckan efter. Nervös över att toaletten samt komoden är försenade så håll tummarna.

Tog mått och vikt idag, och stått still en vecka nu men minus 14kg och nästan 60 cm  i mått på hela kroppen har jag minskat. Känns gött 🙂 Och bästa är jag är piggare, inte svullen. Och mina kläder sitter lösare och vissa plagg är tom förstora 🙂 Härlig känsla. Jag kommer att fortsätta som sagt sidan om programmet nu och kör mitt race ett tag till..

Nä nu ska jag fundera ut på vad vi ska äta ikväll, ha en supermysig fredag och helg.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top