Godmorgon, idag var det tungt att gå upp jag kunde knappt öppna upp ögonen. Tjejerna har sovit bättre inatt. Adele kom in till oss vid 01 och Eden vid 05. Så det blev en lugnare natt, förutom en stor jäkla fläskläpp. M lyfte upp Eden och hon kasta sig bakåt och plötsligt satt mina tänder fast på insidan av underläppen. Blodig och svullen men jaja det blir bra sen, hon klarade sig och sa inte ett knyst och det var det viktigaste. Hur mysigt det är att ha tjejerna i sängen så är det skönare när de sover i sin egen säng.

Snart bikinisäsong oavsett om man vill det eller inte haha. Jag har slängt mina gamla nu, vissa var så gamla och andra var förstora. Hittade några som var rätt fina, baddräkten som man kan ändra olika stilar på var rätt häftig. Jag har aldrig varit en baddräktstjej,men om man hittar en riktigt snygg så why not! Saronger/strandklännigar är ett måste, man lever ju nästan i dom i Spanien.

Jag har verkligen varit jätte dålig på att uppdatera här och inga roliga recept har det blivit heller. Men just nu har det inte funnits tiden och inte inspirationen heller. Står stilla på samma vikt sen några veckor tillbaka. Jag äter inget onyttigt men är dålig på att skriva upp i appen. Måste få tillbaka den där energin igen…

Nu blev det verkligen riktigt tyst om tjejerna det innebär = trubbel… Ha en fin Torsdag på er.

När tjejerna får välja själva – varför inte liksom? <3

<3

Pippi och kepan på så klart!

Känns som underläppen är fylld med fillers…