Puh, redan onsdag och vad hände liksom. Full rulle i helgen med middagsbjudning, fotboll mm och sen in på jobbet igen på måndag. Ja, jag vet att jag inte är unik men inser ju nu att jag varit lyckligt lottad att inte “behöva” jobba heltid under småtjejernas första år. Missförstå mig inte – jag tycker om att jobba och kände att det var läge att gå upp i tid när jag blev erbjuden mitt nya jobb. Men jag tror att jag glömt vad det innebär att jobba heltid. Samtidigt är vi ju även en större familj nu än tidigare så…det är mycket som blivit annorlunda

Mitt i planeringen inför midsommar så hann jag i alla fall även att klippa mig. Håret kortades ner rejält och jag blev jättenöjd. Precis som alltid när jag klipper mig hos Malin på No27 Midsommar ja, egentligen skulle vi firat ute i Mörarp med kom fram till att det blev på hemmaplan. Vi blir två familjer så det lär bjudas på massor med god mat, lekar och skratt. Jag har dessutom gett mig på ett försök att göra en egen snaps. M älskar ju kryddat brännvin så jag hoppas att han kan ge mig ett gott betyg när flaskan åker fram på midsommarafton.

Nu håller vi bara tummarna för att vädergudarna är med oss på fredag. Vad jag hörde så ser det inte allt för bra ut och vi vet ju att midsommar brukar vara lite si och så – rent vädermässigt. Sen brukar vi iofsg fira midsommar nere i Spanien så man har lite dålig koll på hur vädret har varit här de senaste åren

Hur ska ni själv fira?

Midsommar förra året firades i CB