Tiden bara rinner iväg…

Puh, redan onsdag och vad hände liksom. Full rulle i helgen med middagsbjudning, fotboll mm och sen in på jobbet igen på måndag. Ja, jag vet att jag inte är unik men inser ju nu att jag varit lyckligt lottad att inte ”behöva” jobba heltid under småtjejernas första år. Missförstå mig inte – jag tycker om att jobba och kände att det var läge att gå upp i tid när jag blev erbjuden mitt nya jobb. Men jag tror att jag glömt vad det innebär att jobba heltid. Samtidigt är vi ju även en större familj nu än tidigare så…det är mycket som blivit annorlunda

Mitt i planeringen inför midsommar så hann jag i alla fall även att klippa mig. Håret kortades ner rejält och jag blev jättenöjd. Precis som alltid när jag klipper mig hos Malin på No27 Midsommar ja, egentligen skulle vi firat ute i Mörarp med kom fram till att det blev på hemmaplan. Vi blir två familjer så det lär bjudas på massor med god mat, lekar och skratt. Jag har dessutom gett mig på ett försök att göra en egen snaps. M älskar ju kryddat brännvin så jag hoppas att han kan ge mig ett gott betyg när flaskan åker fram på midsommarafton.

Nu håller vi bara tummarna för att vädergudarna är med oss på fredag. Vad jag hörde så ser det inte allt för bra ut och vi vet ju att midsommar brukar vara lite si och så – rent vädermässigt. Sen brukar vi iofsg fira midsommar nere i Spanien så man har lite dålig koll på hur vädret har varit här de senaste åren

Hur ska ni själv fira?

Midsommar förra året firades i CB

5 Comments

 1. Gunsan
  2020-06-17

  Håret blev skitsnyggt och fÄrgen är perfekt?.. Måste fråga.. Du är väl mörk egentligeN? Jag är det men numera ganska ljus så jag tänkte visa diTt hår för min frissa så hon kan göra ungefär samma fÄrg?
  Trevlig midsommar på er!??

  Svara
  1. Carina
   2020-06-17

   Skitsnygg i håret. Vi skulle EGENTLIGEN Suttit på ett flyg ner till cypern på midsommaraftOn, men nu vlir det ju inte så. Vi blir på hemmaplan med en familj till, grilla & spela kubb.

   Svara
   1. Linsalusen
    2020-06-18

    Tack snälla?? Ja man får ju göra det bästa av det. Länderna finns ju kvar så det är ju bara att skjuta på det. Tråkigt men vad ska man göra. Trevlig midsommar.

    Svara
  2. Linsalusen
   2020-06-18

   Tack vännen? Jag är väl typisk ”svenskblond” mellanblond/råttfärgad ? Men har varit ljus så länge, så nu senast så ljusa vi upp det med folieslingor ? Trevlig midsommar och lycka till hos frisören.

   Svara
 2. Susanne Gillberg
  2020-06-19

  Skrev på insta att din frisyr är pangsnygg och klär dig verkligen!
  Ja…. vi skulle oxå varit nere i SPANIEN och firat med våra vänner i el galan, ligger vid campamore. Själva lånar vi biende i villa martin….
  Super trist men som sagt…. spanien finns kvar och jag tror vi kommer fira och njuta desto bättre och mer nästa gång man är nere♡
  Vi har lånat in oss i sommar i ett b&b i domsten, är det långt till självaste helsingborg?
  Ha en fin svensk midsommar♡

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top