Sitter i hängstolen i trädgården och njuter av solen som värmer kroppen. Snälla stanna tiden här och nu. 

Idag har de lovat blå himmel och stolor sol och upp till 19 grader. Dagen kommer spenderas i trädgården men först snabbt iväg och handla lite ute leksaker till tjejerna. Jag har slängt allt som de andra barnen hade när de var mindre. Så nu måste jag köpa lite leksaker så de kan ha här ute medans mamma pillar i trädgården. Har ni tips på bra ute leksaker?

Svängde inom en av mina favorit butiker på bruksgatan, Zilo. Och hittade ett par snygga jeans med stassdetaljer på sidorna. Sen så hittade jag en riktigt skön snygg blus/jacka på Kappahl. Så det fick bli kvällens outfit.

Igår så hade jag och M en dejt på stan. Kände för att bryta mönstret här hemma och få lite egentid med varandra Så vi åkte ner rätt tidigt och satte oss på Hotel Viking. Där borde vi även när vi gifte oss. Jätte mysigt hotel med en härlig lobby. Efter det så gick vi till Skip som ligger på Drottninggatan. Inget fancy dining utan mer ett skönt öl hak. Det blev en burgare med sötpotatis för mig och M tog en köttplatta. Det blev en lugn,stillsam kväll. Det är skönt det med.

Nä nu ska jag klä på mini me tjejerna och dra iväg, jag önskar er en riktigt skön och solig Lördag 🙂