Födelsedagar

Kikade in på appen Big Day på mobilen och insåg att det är 36 dagar kvar till avfärd. Så amizing att det är så nära! Vi har lite som ska handlas inför resan. Jag beställde b.la badsittringar till  twinsen så vi kan ta med oss. Så himla smidiga, så slipper man ha dom i famnen, utan de kan sitta själva och plaska i vattnet. Saga hade en sådan när hon var liten och vi älskade den och använde den hela tiden! 

Denna helgen gick i ett snabbare tempo än vad jag hade räknat med. I Lördags så var det så fint väder, så vi var ute hela dagen varvade att ligga och sola och fixa i trädgården. På kvällen så hade vi grillknytte hos syrran. Fotbollsmatch på söndagen och pill hemma. 

Nu i Maj så har vi lite födelsedagar framför oss, jag fyller år på Söndag, bonussonen blir tonåring den 17:e och dottern fyller år den 24:e. Så det är lite att fixa och planera och presenter ska inhandlas 🙂 Det var lite lättare förr när de var små att handla presenter till. Idag så har dom exempelvis en speciellt klädstil som de själva har valt och andra intressen, och ja pengar önskar det sig alltid. Men vi har koll på läget i år så det blir nog bra 🙂

Föresten måste tipsa om en bra produkt som min systerdotter tipsade mig om. Jag har ju silvergråvitt i håret. Och som vilken färg/toning som helst så släpper den eller så mattas det av. Och mitt gör ju det tyvärr. Men då finns SCHWARZKOPF BLOND ME INSTANT BLUSH ICE. Och när jag använder den så får jag den där silvriga nyansen i håret. Sjukt bra! Så den kommer packas med ner i resväskan. Ska faktisk ta och köpa blond spray med, så håret får en snygg sol-touch.

Nu ska jag jaga dom små här och bege oss ut, och senare idag så är det gymmet som hägrar – ÄNTLIGEN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top