Spruta, energi och memory lane

Jag är så sjukt trött och har noll energi. Jag har något jäkla skit i kroppen som vägrar släppa. En hosta som suttit kvar sen i julas. Har heller inte kunnat träna pga av detta med. Men i skrivande stund så har jag bokat in två yogapass i kommande vecka, jag bara måste då jag vet att jag mår bra av det och det är ju inte ”träna träna” så bör nog inte vara någon fara.

Som sagt dagarna, veckorna går i en jädrans fart. Man jobbar man kommer hem och så vidare och vidare… I torsdag fick jag min efterlängtade kortisonspruta i fotleden. Ni som har följt mig vet att jag var med om en olycka för 3 år sedan och två år sedan opererade jag foten. Sen dess har jag ont varje dag, svullnad. Som nu visar sig vara en inflammation i en trasig led, Så nu testar vi om detta fungerar, om inte så blir det operation..igen.

I torsdags var jag och mina systrar bortbjudna till mamma. Det blev memory lane – mamma bjöd på sin goda köttfärspizza som vi var uppvuxna med och en smarrig pizzasallad till. Till efterrätt blev det fruktcocktail med vispad grädde, ala 80:talet 😉 Det var en riktig mysig kväll med mycket skratt, mat och dryck. Så tacksam för mina fina systrar och lilla mamma.

Sen har helgen gått i en naffs, jag menar man hinner blinka så är det söndag 😉 Mello i lördags, 2 låtar som stack ut som faktiskt jag tror bli vinnare av svenska mello ja en av dom. det var Lliamoo och Maria Sur. Vad tyckte ni?

Började lördagen med bananvåfflor,kvarg och färska bär. Yummy!
Tryffelburrata med vitlöksmarinerade tomater på lantbröd. till sen lunch.

Gjorde en annan sorts av Spagetti Bolognese som blev makalöst gott som barnen totalt älskade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top