Alla Hjärtans Dag

Igår så överraskade M mig att jag skulle vara klar klockan 18.00 för vi skulle ut och äta. Och även syster blev överraskad av hennes man så det blev en dubbeldejt på min favorit restaurang Diplomat. Alltså älskar detta ställe, snygg inredning, supergoda drinkar och maten är fab!

Syster och man kom hem till oss på en fördrink – traditonella GT serverades. Sen var det taxi ner på stan.

Till förrätt så tog jag Carpaccio och till varmrätt oxkinden. Ojoj jag blev så mätt och maten var magisk. Jag drack ett super gott rött vin till som jag rekommenderar Marques de Velilla Roble.

Det blev en sväng genom stan och en sängfösare på Utposten. Älskar min stad men en nackdel är att stan är död, inte många ställen som har öppet dessvärre. Men vi hade det gott på Utposten.

Jag hoppas ni hade en extra mysig dag.

Dags att göra vid sig, satte upp håret i spolar. Så himla smidigt så kan man göra annat under tiden och håret får fin volym och lockar.

4 Comments

 1. Birgitta
  2024-02-15

  Fin som alltid!! Varifrån är dina svarta byxor?

  Svara
  1. Linsalusen
   2024-02-15

   Tack snälla. Byxorna är ett par kostymbyxor från Gina Tricot. De har några år på nacken.

   Svara
 2. Mamma M
  2024-02-16

  Ni gör så mycket kul. Hur lyckas Ni lösa barnvakt så ofta? Den turen hade inte vi när våra barn var mindre…o nu ska de ha skjuts överallt till aktiviteter så inte mycket tid för nöjen för oss tyvärr..

  Svara
  1. Linsalusen
   2024-02-16

   Mycket är barnen alltid med på. Men de gånger då vi gör något tillsammans själva så har vi mormor/farmor samt våra äldre barn som ställer upp.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top