Snart ett nytt kapitel

Dagen är snart kommen då barnen ska till dagis. Gud känns redan i magen att lämna mig i från mina tjejer. Då är det ju på riktigt att man lämnar ”bebisbubblan, mammaledigheten osv”. Jag vet att barnen kommer tycker det är super roligt, att träffa nya kompisar och leka med nya leksaker och göra något annat om dagarna. Och dom är redo, det är bara jag som oxå ska vara redo. Tur det finns inskolning. 

Sen vet vi inte om det blir det dagiset som vi hade tänkt oss från början, det finns ett till som vi ska titta på. Men det ena dagiset känner vi till och där har både mina och min systers barn gått på. Så det känns skönt att man har koll på personalen. Men vi har skickat in papperna så det återstår och se om vi får en plats, håll tummarna.

Tanken var ju att vara hemma till Augusti 2018 MEN jag har fått ett jobb som jag inte kunde tacka nej till. Både arbetstiden och arbetsuppgifterna passade mig perfekt. Då jag kan fortfarande kombinera att vara ”hemmafru” Så det blir två jobb nu 😉

Nä nu ska jag iväg och köpa julstrumpor, för på söndag kommer Nisse och Stina på besök, och då blir det säkert bus och kanske ngn adventspresent till barnen, vem vet. Har ju fortfarande en believer kvar som tror på Tomten och Nisse & Stina. Sen så har vi två till som ska introduceras till tomtevärlden,tandfensvärlden m.m 

Ha en skön Måndag på er.

 

1 Comment

  1. Fia
    2017-11-28

    Vad jobbar du med? Kan tänka mig mat eller inredning:)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top