Slut som en artist..

Zzzzz….

Så trött och funderar att ta dottern med sig och lägga oss för natten. I morse så drog vi iväg och bowlade skulle egentligen curla men det var fullt så det blev tyvärr inget med det. Efter att lilleman slog hela familjen i bowling så var det dags för skattjakt/agentjakt m.m i Råå. Barnen älskade det och pojkarna/kusinerna fick t.o.m diplom.
Sen fick barnen välja matställe och det blev Ikea. Jag fick i mig en kyckling och lite grönsaker, inte jätte gott men nyttigaste varmrätt att välja på. Fick med mig hem ett stekjärn,handdukar,blomma, och en fårskinnsmatta, så det så;)

Det blev även lite shopping, hittade ett par byxor,skjorta,tröja och min skinnjacka som jag beställde. Satt som en smäck och vart riktigt snygg.

Nu ska jag krypa ner i sängen och se om jag orkar att se en film eller ngt.

Trevlig kväll!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top