Familj Livet Livets Goda

Slut som en artist..

Zzzzz….

Så trött och funderar att ta dottern med sig och lägga oss för natten. I morse så drog vi iväg och bowlade skulle egentligen curla men det var fullt så det blev tyvärr inget med det. Efter att lilleman slog hela familjen i bowling så var det dags för skattjakt/agentjakt m.m i Råå. Barnen älskade det och pojkarna/kusinerna fick t.o.m diplom.
Sen fick barnen välja matställe och det blev Ikea. Jag fick i mig en kyckling och lite grönsaker, inte jätte gott men nyttigaste varmrätt att välja på. Fick med mig hem ett stekjärn,handdukar,blomma, och en fårskinnsmatta, så det så;)

Det blev även lite shopping, hittade ett par byxor,skjorta,tröja och min skinnjacka som jag beställde. Satt som en smäck och vart riktigt snygg.

Nu ska jag krypa ner i sängen och se om jag orkar att se en film eller ngt.

Trevlig kväll!

 

You Might Also Like

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: