Bingo och tidningen Elle!

Var i Rom på  flott hotell med fotografen Bingo Rime. Vi skulle fixa nya underklädes bilder till tidningen Elle. Jag vara bara så mega imponerad över rummet , stort högt tack, vacker utsikt. Personal som sprang runt med kläder, skumpa och mat.  Hade världens finaste underkläder på mig håret var sådär perfekt gjort och sminkningen ska vi inte prata om.
Mamma ringer på mobilen och undrar vad jag gjorde jag berättade och hon tyckte det var konstigt att jag inte hade sagt ngt. Jag hört mitt namn ropas på långt håll flera gånger.  Jag svarar  – jag talar i telefon. Mitt namn fortsätter ropas på långt håll – det är frukost jag har gjort kaffe till dig, vakna nu! Jag öppnade mina ögon och insåg att rummen jag låg i var inte lika flott och min utsikt var av nakna träd och grå himmel. och Underkläderna var utbytta till en tjock svart tröja som jag hade deckat i går kväll. Håret var på alla håll och kanter och inte var där en smula smink på mig.
Ja så det var bara upp och hoppa och morna till och gå ut till köket  där frukosten var framdukad .

Så när jag var mentalt förberedd så var det dags att träffa tandläkaren – tycker inte om våra möten. Tycker dom känns ganska jobbiga och tråkiga och det förs en massa oljud och massa pillande i munnen. Men efter 1 timme i stolen så var jag äntligen färdig av plågandet. Sen ska man betala för det också? Att dom inte skäms… Inga konstigheter egentligen i munnen  och det var hos fröken tandhygienist denna gång så det var den årliga ”snygga till tänderna”

Var och besökte tennishallen med syrran och barnen. De fick prova på tennis, dottern tyckte det var jätte kul. Frågan om hennes motspelare tyckte det var lika kul då hon satt som en fluga på väggen.  S har en jäkla högeram, hårda staka bollar! Vi får se om det blir ngn tennis.

Fick mig en powernap för en stund sen och tydligen hade jag  lovat baka kladdkaka (måste har pratat sömnen eller något.) Men det var bara ut i köket och fixa mysfika till eftermiddagen.

Hur går det för er på sportlovsveckan?

I morgon är det en full dag – på morgonen börjar vi med curling sen discobowling och sen skattjakt och sen avslutar vi dagens aktiviteter på en god pizzeria. Och ja det får bli en sallad till mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top